ZONDAG 12 AUGUSTUS MONTMARTRE OP LANDGOED SINGRAVEN

Op zondag 12 augustus a.s. organiseren wij op het prachtige Landgoed Singraven bij Denekamp 'Montmartre op Singraven' Op deze markt in een sfeervolle entourage kunt u alleen inschrijven met Frans gerelateerde producten, mooie brocante, antiek, boeken  en kunst. Met het inschrijfformulier links bovenaan deze pagina kunt u zich inschrijven.

IETS OVER SINGRAVEN:

Landgoed Singraven is schitterend gelegen langs de Dinkel dicht bij het dorp Denekamp. Op het landgoed staan vele bijzondere monumentale gebouwen, waaronder het statige Huis Singraven, het achterliggende Koetshuis en de eeuwenoude watermolen met drie raderen. Singraven biedt een veelzijdig landschap met bossen, lanen, akkers, weilanden, moerassen, en de steeds aanwezige Dinkel. Het landgoed heeft hierdoor verrassend veel te bieden: boeiende cultuurhistorie, rustgevende en interessante natuur, actieve recreatiemogelijkheden zoals fiets- of wandeltochten en nog veel meer.

Landgoed Singraven is eenvoudig te bereiken door vanuit Denekamp de bordjes ‘Singraven’ te volgen. Er is parkeergelegenheid bij de watermolen.
Op 12 augustus zijn er nevenactiviteiten zoals openstelling van Huis Singraven. Op 14, 15 en 16 december organiseren wij een sfeervolle Kerstbelevenis op Landgoed Singraven.