DE 20 ste ZUTPHENSE BOEKENMARKT GROENMARKT 29 JULI 2018  

Zondag 29 juli 2018 vindt voor de 20e maal DE ZUTPHENSE BOEKENMARKT  plaats met 50 kramen. De locatie van de markt is GROENMARKT plus een stukje Marspoortstraat in Zutphen. Dit i.v.m. de gemeentelijke werkzaamheden van het gebied rond de IJsselkade/brug.

De markt is overzichtelijk en (gratis) toegankelijk van 10.00 tot 17.00 uur. De boekenmarkt kenmerkt zich door kleinschaligheid en professionaliteit en biedt een gevarieerd aanbod aan tweedehands- en antiquarische boeken en ander drukwerk als prenten, kaarten, reisgidsen enz. én literaire T-shirts. Er is ook aanbod aan poëzie, theater, film en  muziek. ’s Middags zal ter ere van de markt een carillonconcert van één uur gegeven worden vanuit de Wijnhuistoren. ­­

Kwaliteit, verscheidenheid en een goede sfeer, daar gaat het om. De markt is geslaagd als de bezoekers het naar hun zin hebben. Na 19 jaar organisatie heeft Mulder Boekenvreugd uit Zutphen de organisatie van de Zutphense Boekenmarkt overgedragen aan Stein Culturele Evenementen / Henk Steinvoort. Vaste deelnemers hadden tot 9 april de mogelijkheid om in te schrijven. Daarna startte de open inschrijving. De markt is inmiddels volgeboekt!